Verkkopelaaminen on nopeasti kasvava trendi. Verkkopelaamisesta on hyötyä ja haittaa lapsille, joten on tärkeää pitää lapset mielessä. Ei ole hyvä idea kieltää heitä pelaamasta verkossa. Kieltämällä heitä pelaamasta verkossa voit vaarantaa heidän terveytensä.

Tässä kirjoituksessa käsitellään sitä, miten verkkopelaamisesta voidaan tehdä turvallista ja hauskaa lapsille. Tarkastelemme myös niiden haittoja ja hyötyjä.

Verkkopelaaminen ei sovi kaikille.

Internet on paikka, jonka kautta pääsee käsiksi valtaviin tietomääriin. Lapset saattavat joutua houkutukseen ladata pelejä vähemmän luotettavilta sivustoilta. He saattavat päätyä lataamaan viruksia, roskapostia ja muita haittaohjelmia.

Monet ihmiset yrittävät käyttää lapsia hyväkseen. Verkossa voidaan käyttää hyväksi ja häiritä lapsia ja huijata tai huijata muita.
Tässä on joitakin etuja:

Verkkopelaaminen voi tehdä lapsesta terävämmän ja henkisesti aktiivisemman. Pelissä on usein useita tasoja ja tehtäviä, jotka on suoritettava rajoitetussa ajassa. Tämä auttaa lapsia oppimaan ajanhallintaa.

Käsien koordinaatiota ja mieltä. Verkkopelit tarjoavat lapsille monia etuja. He voivat oppia sovittamaan ajatuksensa yhteen käsien toiminnan kanssa. He saavat myös henkistä voimaa näitä toimia suorittaessaan.

Kun he pelaavat ja ovat vuorovaikutuksessa tuntemattomien ihmisten kanssa verkossa, lapset ovat yleensä sosiaalisesti aktiivisempia. Se auttaa myös heidän sosiaalisessa elämässään.

Pelaamisessa on haittapuolensa, mutta vanhemmat voivat suojella lapsiaan verkkouhilta. Se voi silti hyödyttää lapsia, joten vanhempien ei pitäisi kieltää lapsiaan pelaamasta verkkopelejä. Sen sijaan asettakaa lapsillenne selkeät säännöt.

Salassapito: Voit opettaa lapsillesi, että heidän tietonsa on pidettävä salassa eivätkä he saa jakaa niitä kenenkään kanssa.
Kaikkiin verkkopeleihin pääsy edellyttää salasanoja. Huijaamisen ja hakkeroinnin estämiseksi opeta lapsellesi, ettei hän saa jakaa salasanaa kenenkään kanssa.

Jos verkkosivustolla on hyvä maine, heidän ei pitäisi antaa oikeita tai henkilökohtaisia nimiään verkossa. Voisit myös opettaa heille etikettiä, kuten reilua peliä muita pelaajia kohtaan. Älä koskaan anna luottamusta kenellekään verkossa tapaamallesi henkilölle. Älä koskaan suostu tapaamaan heitä henkilökohtaisesti. Verkkopelaamista ei pitäisi käyttää uhkapeleihin tai muuhun rajoitetun pääsyn omaavaan toimintaan. Nämä ovat asioita, joita voit kertoa lapsellesi, mutta on olemassa toimia, joita sinä vanhempana voit toteuttaa varmistaaksesi, että verkkopelaaminen on turvallista ja nautinnollista lapsellesi.

Joitakin näistä ovat:

Virustorjuntaohjelmiston käyttö on välttämätöntä, ja se on pidettävä ajan tasalla päivittäin. Se suojaa tietokoneesi automaattisesti yleisiltä viruksilta. Näissä laitteissa on myös vanhempien ohjaustoimintoja, joiden avulla voit estää lapsiasi vierailemasta laittomilla tai vaarallisilla verkkosivustoilla.

Aktivoi perheen turvallisuusasetukset manuaalisesti. Tämä estää nuoria käyttämästä sivustoja, joita et halua heidän käyttävän.
Voit rajoittaa heidän peliaikansa tiettyyn tuntiin päivässä. Kannusta heitä pelaamaan vain turvallisia ja hauskoja pelejä, kuten Minecraftia. Näin varmistat, etteivät he selaa internetiä muiden pelien parissa.

Jos ongelma on jo tiedossa, on olemassa joitakin ratkaisuja:

Jokaisella ihmisellä on vaistonsa hyvästä ja pahasta. Anna lastesi jakaa kaikki tunteensa kanssasi. Voit tehdä sen heille helpoksi, joten he kertovat sinulle todennäköisemmin kaiken ilman rangaistuksen pelkoa.

Voit tehdä valituksen henkilöstä tai verkkosivustosta, joka painostaa lastasi paljastamaan henkilökohtaisia tietoja tai ahdistelee lasta. Netissä voi olla hauskaa, mutta ole varovainen. Kolme tapaa tehdä nopeasti rahaa netissä ovat parhaita.

Voit tienata nopeasti rahaa verkossa, kun sinulla on tietokone ja internet-yhteys. Voit avata monia kotipohjaisia liiketoimintamahdollisuuksia, joiden avulla voit ansaita osa-aikaisia tuloja tai kokopäiväistä palkkaa vain menemällä nettiin. Tämä artikkeli auttaa sinua tienaamaan rahaa verkossa jakamalla kolme hyödyllistä vinkkiä.

Muokkaa, oikolue ja kirjoita.

Verkossa työskentelevät freelancerit ovat nykyään pääasiassa kirjoittajia, toimittajia ja oikolukijoita. Sadat yritykset voivat palkata näitä ihmisiä verkossa, jos he täyttävät tietyt kriteerit. Kaikki lailliset kirjoittajayritykset eivät vaadi, että hakijat maksavat palkkaamisesta mitään. Sinun tarvitsee vain osoittaa taitosi käyttämällä todistuksiasi ansaitaksesi nopeasti rahaa verkossa.

Demand Studiosilla (demandstudios.com), joka palkkaa kokeneita freelancereita editointiin, kirjoittamiseen ja elokuvien tekemiseen, on erinomainen maine. Demand Studios maksaa työntekijöilleen 15-100 dollaria jokaisesta suoritetusta toimeksiannosta. Elance ja Associated Content ovat kaksi muuta yleistä sivustoa, jotka työllistävät tällaisia freelancereita. Niiden verkkosivut ovat associatedcontent.com ja elance.com. Näille sivustoille pääsee milloin tahansa. Voit rekisteröityä ja alkaa ansaita verkossa kirjoittamalla, muokkaamalla tai oikolukemalla.

Online-opettajuus

Verkko-opetuksen kysynnän kasvaessa online-tuutorointi on suosittu tapa ansaita nopeasti rahaa verkossa. Kuka tahansa voi opettaa verkossa, kunhan hänellä on korkeakoulututkinto tai hän on tällä hetkellä kirjoilla korkeakoulussa. tutor.com on suosituin tuutorisivusto. Heille maksetaan tutorointitunneista ja he voivat tehdä niistä itsenäisiä sopimuksia. Aiheesta riippuen voit tienata 10-14 dollaria tunnilta. Sivuston mukaan hyvin aktiiviset tutorit voivat ansaita jopa 1 600 dollaria kuukaudessa. Voit ansaita elantosi tuutoroinnilla verkossa. Sinun ei tarvitse maksaa mitään etukäteen saadaksesi töitä. Voit ryhtyä tutoriksi tutor.com-sivustolla ohittaen viisivaiheisen haastatteluprosessin.

Hyödynnä omaisuuttasi

Tilanteestasi riippuen tämä vaihtoehto voi olla paras tai vaikein. Voit myydä omaisuuttasi, jota et enää käytä, eBayssa ansaitaksesi nopeasti rahaa. Jotta voit myydä omaisuuttasi eBayssä, tarvitset vain kuvan niistä ja hinnan. Näin ostajat voivat aloittaa omaisuutesi ostoprosessin. Voit vuokrata huoneen kodistasi tai autosi. Nämä kaksi vaihtoehtoa voivat olla loistava tapa ansaita rahaa omaisuudesta, jota ei käytetä nopeasti.